0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

*

Offline adymedia

  • *****
  • 80
  • Constructie site, magazin online, aplicatii Excel
    • AdyMedia.ro
Pho.to - Aplicatie Online pentru editare imagini
« : Iulie 19, 2015, 09:58:34 a.m. »
Unu dintre cele mai complexe instrumente de editare online a imaginilor în mod gratuit.

Editor.Pho.to - Editor online gratuit, ușor și la îndemâna
Editează imaginile cu editorul multifuncțional Editor.Pho.to. Poți efectua operațiuni de bază precum decupare, rotire, redimensionare, corectare imagini, toate cu un simplu clic pentru a aplica o mulțime de efecte.

Makeup.Pho.to - retușare automată a imaginilor
Makeup.Pho.to va face imaginea ca un model într-o revistă glossy! Scoateți imperfecțiuni ale pielii, albire dinți, repara ochi roșii, adăuga efecte soft focus - toate într-un singur click!

Enhance.Pho.to - accesoriu foto online într-un singur click
Vreți să îmbunătăți o imagine într-un singur click? Îmbunătăți orice fotografie cu Enhance.Pho.to în mai puțin de 10 de secunde! Doar încărcați o imagine și vedeți cum serviciul aplică automat corecția culorilor, elimină imperfecțiunile digitale și repara ochi roșii.

Funny.Pho.to - efecte foto distractive, rame foto și filtre foto online gratis
Creați efecte foto distractive și adaugați rame foto online la Funny.Pho.to. Există mai mult de 600 de efecte fotografie online, rame și șabloane. Alegeți dintr-o varietate de efecte fotorealiste, montaje față, filtre foto artistice, formă colaje foto, montaje celebritate și felicitări foto cu text personalizat! Face efecte folosind algoritm automat de detectare a feței. Veți găsi, de asemenea, efecte animate și efecte pentru mai multe fotografii.

Cartoon.Pho.to - transforma o fotografie pentru desene animate și crează animații amuzante!
Distrează-te nelimitat cu fotografiile la Cartoon.Pho.to! Conversia fotografiei în desene animate sau crează o caricatură animată dintr-o fotografie. Doar încărcați o fotografie și va face un zâmbet, cu ochiul sau ridică sprâncenele cu un singur click! În afară de animații, există efecte "fete ciudate": transforma-ți prietenul într-un cap de bec sau un tip dur!


Nu banii multi produc calitatea, ci oamenii priceputi! - http://www.adymedia.ro